Innovation

anti-blauw licht coating anti-blauw licht coating

Wat is blauw licht?​

Het wordt uitgestraald door de zon en kunstmatige lichtbronnen. Het kan daardoor ook gevonden worden in een groot aantal van de elektronische apparaten die mensen iedere dag gebruiken. Langdurige blootstelling aan blauw licht kan leiden tot vermoeide ogen, jeukende ogen en hoofdpijn.

Blauw licht of High Energy Visible light (HEV) is 15 keer schadelijker voor de ogen zoals de lens en het netvlies dan de andere kleuren uit het spectrum.

Wat is de oplossing​?

De producten van de EXCELLENCE range vervullen de benodigdheden van uw werknemers, in specifiek de werknemers die worden blootgesteld aan het blauwe licht geproduceerd door computerschermen, tablets, smartphones of LED verlichting. De specifieke bescherming tegen blauw licht ontwikkeld door Bollé technologie filtert 20% van het blauwe licht waar de ogen aan zijn blootgesteld.

Deze brillen reduceren schitteringen, visuele ongemakkelijkheden, vermoeide ogen, jeukende ogen en hoofdpijn. Ze helpen om het oog gezond te houden en comfortabele werk omstandigheden te creëren. Deze veiligheidsbrillen zijn EN166 gecertificeerd.