Lens innovaties

Lens innovaties

Innovatie voor een optimale bescherming van uw ogen !

PLATINUM®, anti-condens en anti-krascoating

De nieuwe exclusieve met K en N gecertificeerde antidamp- en antikrasbehandeling PLATINUM biedt nog meer veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Deze permanente bekleding op beide zijden van de glazen is wasbestendig (water of zeep), geeft heneen hoge bestendigheid tegen krassen en vertraagt aanzienlijk de dampvorming.

ONTDEK DEZE TECHNOLOGIE

PLATINUM®, anti-condens en anti-krascoating
POLARIZED

POLARIZED

Technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden en gecertificeerd voor een perfecte optische kwaliteit en ze biedt een ongeëvenaard comfort door de terugkaatsing en de reflecties te filteren.

Ideaal voor op zee. B-Polarized filtert 99,99 % van de UVA/UVB-stralen.

TWILIGHT

De nieuwe Twilight-technologie biedt de voordelen van de ESP met een dubbele antidampbehandeling (binnenkant en buitenkant) van de glazen die de damp afstoot in de meest extreme omstandigheden. Werd ontworpen en gebruikt bij weinig licht, verbetert de contrasten. De transmissiefactor is ideaal buiten, met name bij de ochtend- en de avondschemering.

 

TWILIGHT
ESP, Extra Sensory Perception

ESP, Extra Sensory Perception

Een vernieuwende behandeling om verblinding en agressie van blauw licht te verminderen. B-ESP filtert 70 % van het blauwe licht, 64 % van het zichtbare licht en 99,99 % van de UVA/UVB-stralen.

 

CSP, Comfort Sensitivity Perception

Deze nieuwe behandeling een doeltreffend antwoord voor alle activiteiten met afwisselende blootstelling aan sterk en zwak licht, aangepast aan omgevingen met extreem koude of warme temperaturen.

CSP is ook verbonden aan de exclusieve PLATINUMbehandeling die duurzaam optreedt tegen aandamping.

ONTDEK DEZE TECHNOLOGIE

CSP, Comfort Sensitivity Perception
HD

HD

Een revolutionaire behandeling voor een uitzonderlijke helderheid en overbrenging.

Het kan worden gebruikt voor elk type werken waarbij er geen zonnebescherming nodig is voor industrieel gebruik. De HD-behandeling blijft onopgemerkt zoals geen enkel ander glans dit kan doen. Het percentage voor de overbrenging van zichtbaar licht bedraagt 96%, tegenover 90 % voor de klassieke, kleurloze glazen.

B-HD is een echte polymere barrière die bestand is tegen water en vlekken dankzij zijn hydrofobe seriebekleding.

CONTRAST

Goedgekeurde technologie voor permanent dragen en gecertificeerd met een perfecte optische kwaliteit, biedt een onvergelijkbaar comfort door het wegfilteren van weerspiegelingen en reflecties. B-Contrast is met name aangepast voor mensen die kleurloze veiligheidsbrillen dragen.

B-Contrast filtert 99,99 % van de UVA/UVB-stralen tot 400 nm en meer dan 30 % van het blauwe licht.

CONTRAST

Kleurloos glas: technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden en gecertificeerd is dankzij zijn perfecte optische kwaliteit met antidamp- en antikrasbehandeling. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen. Beschikbaar in acetaat (filtert 99,9 % van de UVA/UVB- en 10 % van de IR-stralen), laat 92 % van het  zichtbare licht door.

Geel comfortglas: dit glas beschikt over een technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden, het is gecertificeerd dankzij zijn perfecte optische kwaliteit en werd ontworpen voor gebruikt bij weinig licht om de contrasten te verbeteren. Met een coating tegen aandampen en krassen. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen.

Gefumeerd glas: technologie die geschikt is om permanent gedragen te worden, het is gecertificeerd dankzij zijn perfecte optische kwaliteit en werd ontworpen voor gebruikt bij een maximale bescherming tegen de zonnestralingen. Filtert 99,9 % van de UVA/UVB-stralen.

Flash-blue glas: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 90 % van de zichtbare, 47 % van de IR-stralen.

Flash-rood glas: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 87% van de zichtbare, 60% van de IR-stralen.

Laskleur 1,7: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 54 % van de zichtbare, 95 % van de IR-stralen.
Laskleur 3: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 54 % van de zichtbare, 97 % van de IR-stralen.
Laskleur 5: filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 95 % van de zichtbare, 99,9 % van de IR-stralen.
Beschikbaar in mineraal (filtert 99,9 % van de UVA/UVB-, 98 % van de zichtbare, 99,9 % van de IR-stralen).