Alexandre Bronnaz

Line of Business manager

we delen dezelfde waarden met betrekking tot functionaliteit, design, innovatie en eenvoud.


back

We zijn in 2012 een samenwerking gestart om nieuwe beschermingsproducten te ontwikkelen. Wat heeft u tot uw partnerkeuze bewogen?

A.B. : We willen in de eerste plaats rekenen op een partner met een erkende knowhow in de sector oogbescherming. We namen dan ook uiteraard contact op met Bollé Safety. Anderzijds hebben we heel wat gemeenschappelijke punten: we delen dezelfde waarden met betrekking tot functionaliteit, design, innovatie en eenvoud. Ten slotte proberen we ons onophoudelijk aan te passen aan de vragen van de gebruikers.

We hebben samen een volledig gelaatsscherm en een nieuwe versie van een gedeeltelijk scherm ontwikkeld. Waarin beantwoorden deze producten aan uw verwachtingen?

A.B. : Onze doelstelling was een zo geïntegreerd mogelijke oogbescherming te ontwikkelen. Het gedeeltelijke scherm VIZIR is bestemd voor werknemers op hoogte die een oogbescherming wensen die perfect kan worden geïntegreerd in onze helmen VERTEX en ALVEO. Het volledige gelaatsscherm VIZEN werd ontwikkeld om vooral een bescherming tegen elektrische risico's te bieden. In beide gevallen wist Bollé Safety aan onze verwachtingen te voldoen door rekening te houden met onze randvoorwaarden. Deze twee modellen werden geoptimaliseerd op het vlak van kwaliteit, design en kosten. Het beste bewijs van het succes van deze samenwerking is het succes bij de gebruikers: die waren meteen verkocht!