Stéphane Perez

Health and Safety organiser

Allereerst is het een erkend merk, leider en pionier op het vlak van oogbescherming


back

Binnen Tefal stelt u correctiebrillen van Bollé Safety voor. Welke eisen stelt u aan deze producten?

S.P.: Ik heb om twee redenen voor Bollé Safety gekozen. Allereerst is het een erkend merk, leider en pionier op het vlak van oogbescherming dat voortdurend evolueert en innoveert. Het is een kwaliteitsgarantie voor de gebruiker. Anderzijds is de collectie heel groot. We willen de best mogelijk veiligheidsbrillen op sterkte in de werkplaats. Sinds 2006 hebben we een preventiecampagne die in de loop der jaren aanzienlijk is toegenomen. We stellen regelmatig innovaties en ook correctiebrillen voor. Onze doelstelling is om bescherming te bieden door de correctie aan te passen aan de specifieke behoeften van elke persoon.

Voor wie zijn deze producten met name bedoeld?​

S.P.: We hebben personeel met diverse oogafwijkingen: astigmatisme, bijziendheid ... en voor het merendeel ouderdomsverziendheid voor onze ouder wordende werknemers (tussen 40 en 60 jaar). Alle soorten risico's zijn aanwezig: zoals rondvliegende deeltjes
(werkplaats), chemische producten (in een laboratorium), elektrische risico’s … In dit geval bieden we elektriciens kunststof monturen aan die geschikt zijn voor dit type risico.