Beschrijving

Het panoramische en lichte RUSH-model biedt een perfecte optische kwaliteit, maximaal comfort en een modern design.

KENMERKEN
  • Bescherming bovenkant
  • Antislip poten
  • Verstelbare antislip neusbrug

Bescherming

EN166

Basisnorm

Garantie van minimale weerstand voor de bescherming tegen courante risico's (vallen van bescherming op de grond, veroudering licht, blootstelling aan warmte, corrosie, enz.)

EN170

Filters voor ultraviolet

Bescherming filters voor ultraviolette straling. Lens Kleur: Helder, blauw, geel of groen. Het toevoegen van de code "C" geeft aan dat de drager een juiste kleurherkenning behoudt Niveaus van toepassing: 2-1,2, 2C-1.2 Dit type van bescherming is vooral aanbevolen tijdens activiteiten waarbij de ultraviolette stralingsbron overheerst, zoals kwikdamplampen, actinische of germiciden lampen.

CE

Europese norm

De markering van het montuur moet verplicht het symbool CE

F

Mechanisch risico - Zwakke impact

Zwakke impact, biedt weerstand tegen een balletje van 6 mm en 0,86 g dat inslaat aan 45 m/s

T

Mechanisch risico - Deeltjes met hoge snelheid en hoge temperatuur

De letter T, onmiddellijk na het symbool voor mechanische weerstand maakt het gebruik mogelijk voor partikels die geprojecteerd worden aan een grote snelheid en een extreme temperatuur.

1

Optische klasse

Continue werkzaamheden

Technologie

HD

Een revolutionaire behandeling voor een uitzonderlijke helderheid en overbrenging. Het kan worden gebruikt voor elk type werken waarbij er geen zonnebescherming nodig is voor industrieel gebruik. De HD-behandeling blijft onopgemerkt zoals geen enkel ander glans dit kan doen. Het percentage voor de overbrenging van zichtbaar licht bedraagt 96%, tegenover 90 % voor de klassieke, kleurloze glazen. B-HD is een echte polymere barrière die bestand is tegen water en vlekken dankzij zijn hydrofobe seriebekleding.

TIPGRIP NON-SLIPMIDDEL

De ITPGRIP-non-sliptechnologie verzekert een betere pasvorm dankzij de textuur die uit twee stoffen bestaat (coinjectie) en zijn innoverende vorm waardoor het comfort verbetert en de bril goed blijft zitten.

VERSTELBARE NON-SLIP NEUSBRUG

Werd ontworpen om zich aan te passen aan de neus en om perfect op uw gezicht te blijven staan.

Vergelijkbaar product