Veilgheidsbrillen SLAM SLAESP ESP

SLAM SLAESP

SUPER TRENDY

24gGewicht : 24g Binnen / Buiten Accessoire : Koordje Esp

Beschrijving

Het SLAM-model heeft een sterk design maar voldoet ook goed op ergonomisch vlak, beschermt in alle situaties en biedt een optimaal comfort.

KENMERKEN
  • Zeer goed aansluitend
  • Panoramisch gezichtsveld
  • Een ruime keuze aan lenstinten voor meerdere toepassingen

Bescherming

EN166

Basisnorm

Garantie van minimale weerstand voor de bescherming tegen courante risico's (vallen van bescherming op de grond, veroudering licht, blootstelling aan warmte, corrosie, enz.)

EN170

Filters voor ultraviolet

Bescherming filters voor ultraviolette straling. Lens Kleur: Helder, blauw, geel of groen. Het toevoegen van de code "C" geeft aan dat de drager een juiste kleurherkenning behoudt Niveaus van toepassing: 2-1,2, 2C-1.2 Dit type van bescherming is vooral aanbevolen tijdens activiteiten waarbij de ultraviolette stralingsbron overheerst, zoals kwikdamplampen, actinische of germiciden lampen.

EN172

Beschermende zonlichtfilters voor industrieel gebruik

Beschermende zonlichtfilters voor industriele toepassing. Lens kleur: smoke. Aanbevolen voor buitenwerk, EN 172 bescherming garandeert een filtering van 99,99% van de ultraviolette zonnestraling. Niveaus van toepassing: 5-3,1 (Polarized, rook), 5-2 (Twilight), 5-1,4 (ESP), 5-1.1/1.4 (Contrast) .

CE

Europese norm

De markering van het montuur moet verplicht het symbool CE

F

Mechanisch risico - Zwakke impact

Zwakke impact, biedt weerstand tegen een balletje van 6 mm en 0,86 g dat inslaat aan 45 m/s

T

Mechanisch risico - Deeltjes met hoge snelheid en hoge temperatuur

De letter T, onmiddellijk na het symbool voor mechanische weerstand maakt het gebruik mogelijk voor partikels die geprojecteerd worden aan een grote snelheid en een extreme temperatuur.

1

Optische klasse

Continue werkzaamheden

Technologie

ESP

ESP, Extra Sensory Perception. Een vernieuwende behandeling om verblinding en agressie van blauw licht te verminderen. ESP filtert 70 % van het blauwe licht, 64 % van het zichtbare licht en 99,99 % van de UVA/UVB-stralen.